MENU

Antwerp Art Fair – 5/8 oktober

Antwerp ART FAIR - 5/8 oktober 2017Gallery van Dun is vertegenwoordigd op de internationale beurs Antwerp Art Fair. De beurs voor hedendaagse kunst vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober in het Antwerp Expo in Antwerpen. U bent van harte uitgenodigd.

Op standnummer 45 ziet u de beste werken uit onze collectie van onder andere Riky van Lint, Afro Celotto, Gelos Michailidis en Lothar Vigelandzoon.

Antwerp ART FAIR biedt naast het artistieke landschap een vipbar met exclusieve horeca, een mooie selectie wijnen, een jazzy sfeer, liveoptredens en een creatieve happeningzone voor kinderen. Reden om met het hele gezin kennis te maken met kunst.

Voor u zijn exclusieve vrijkaarten beschikbaar. Vrijkaarten voor de Antwerp Art Fair zijn aan te vragen bij de galerie. Abonnees van de nieuwsbrief hebben een link ontvangen om de vrijkaarten te bestellen.

Kom en geniet van dit unieke evenement met beeldende kunst, fotografie en schilderijen, gepresenteerd door ruim 80 gerenommeerde, internationale galeries.

Om uw bezoek aan de Antwerp Art Fair en Antwerpen compleet te maken treft u via de link van de uitagenda alle activiteiten aan die tijdens die periode zijn te beleven. Bijvoorbeeld voor winkelen, lunchen en uitgebreid dineren is het goed toeven in de omgeving van de Schuttershofstraat in de wijk Quartier Latin en ook het Hortacomplex aan het Hopland, herbergt veel chique boetieks en speciaalzaken.

Wilt u meer tips, vraag het ons.

Lothar Vigelandzoon - AppleWe zien u graag op de Antwerp Art Fair.

Wanneer: 5 t/m 8 okt 2017
Waar: Antwerp expo – hall 4

Openingstijden:
5/10 – 18:00 tot 23:00 uur
6/10 – 16:00 tot 22:00 uur
7/10 – 10:00 tot 20:00 uur
8/10 – 10:00 tot 20:00 uur

BewarenBewaren