MENU

Bezoek ons op Art Laren en Art in Oisterwijk

Kunstliefhebbers vallen het weekend van 9 tot en met 11 juni 207 met hun neus in de boter. U bezoekt Gallery van Dun dan niet alleen op Art in Oisterwijk, maar u vindt ons ook op kunstbeurs Art Laren. Wij verwelkomen u graag tijdens deze evenementen.

Art Laren is de ontmoetingsplek voor kunstzinnig Nederland.

Art Laren

Het idyllische centrum Brink in het Gooise kunstenaarsdorp Laren is voor de 22ste keer het toneel voor de prestigieuze kunstbeurs Art Laren. Breng Gallery van Dun op zaterdag of zondag tussen 11:00 en 18:00 een bezoek en ontdek onze prachtige collectie, bestaande uit werken van onder meer Hans Grootswagers, Harald Schmitz-Schmelzer, Yvonne Michiels, Ruben en Eva en Riky van Lint. Wandel rustig door de buitenlucht van dit prachtige dorp en verrijk uw dag met diverse workshops en de bekende Gooische Haring Party. De dag zal worden omlijst met muziek van studenten van het Utrechts Conservatorium.

Art in Oisterwijk

Het hart van Oisterwijk staat van donderdag 1 juni tot en met zondag 18 juni in het teken van kunst tijdens Art in Oisterwijk. Op De Lind is een museale openluchttentoonstelling, waar werk van tientallen nationale en internationale kunstenaars te zien is. Bewonder werk van grote namen als Karel Appel en Armando. Gallery van Dun is tijdens dit kunstevenement elke dag geopend tussen 11:00 en 22:00 uur.