MENU

Duo-expositie Riky van Lint & Suus Suiker

Duo-expositie Suus Suiker & Riky van Lint

Een expositie van twee authentieke kunstenaressen in figuratieve kunst. Waar beeldend kunstenares Riky van Lint is gefascineerd door de vrouw, haar kracht en haar emoties, weerspiegelt de multimediale kunst van Suus Suiker haar bewondering voor de natuur.

Riky van Lint - NocturneRiky van Lint

In bronzen beelden brengt, de inmiddels zesentachtigjarige, kunstenares Riky van Lint haar liefde voor de vrouw en het vrouwelijk lichaam tot uiting. Haar beelden zijn figuratief en worden gekenmerkt door strakke lijnen, expressieve houdingen en vrouwelijke vormen. Eén doel stelt ze centraal: het benadrukken van de kracht van de vrouw.
Met name de vrouw als moeder, als aardse kwetsbare vrouw, sterk en waardig is haar leidmotief. Inspiratie voor haar sculpturen haalt Riky van Lint uit gebeurtenissen in het leven.

Bekijk de beeldende kunst van Riky van Lint

Suus Suiker - Symbiose 120-28 (120x120)Suus Suiker

De impressionistische schilderijen van kunstenares Suus Suiker weerspiegelen haar bewondering voor de natuur. Haar kunst is kleurrijk en bloemen zijn een geliefd thema. De continue verandering van de natuur is identiek aan de beweging die in haar figuratieve kunst is te ontdekken.
Suus experimenteert met verf, gecombineerd met bijenwas, hars en hoogwaardige pigmenten. Haar kunst is een symbiose van deze ingrediënten gemengd met inkt, fotografie en digitale schildertechnieken.

Bekijk de multimediale kunst van Suus Suiker

Wegens de vele positieve reacties, is deze expositie is verlengd tot zondag 6 juni.

 

De regels van het RIVM nemen wij in acht om uw bezoek veilig en comfortabel te laten verlopen.