MENU

Expositie Eric Ceccarini (17 september t/m 22 oktober) VERLENGD t/m 29 oktober

Hij studeerde af in fotografie aan de Infa te Brussel en werkte als fotograaf voor wereldnamen als L’Oreal, Elle, Marie-Claire en later zelfs voor Coca Cola en Saab, waarmee hij de ‘Zilveren Leeuw’ te Cannes won.

Professionals waarderen
hem vanwege zijn artistiek unieke manier om een gegeven vast te leggen op
de gevoelige plaat. Door zijn cameralens, het verlengstuk van zijn oog, fixeert hij fluweelzachte schilderachtige beelden in kaders, maximaal gebruikmakend van natuurlijk licht.

Painters Project
100 wereldberoemde kunstenaars heeft hij gevraagd een van zijn modellen te gebruiken als natuurlijk canvas en te beschilderen in ieders specifiek unieke schilderstijl. Deze worden dan door Eric, middels zijn sublieme manier van observeren en belichten gefotografeerd tot ware fotokunstwerken.

Een synergie tussen model, kunstenaar en fotograaf.

Uitnodiging
Graag nodigen wij u en uw kunstminnende vrienden uit voor de feestelijke opening van de nieuwe expositie; Eric Ceccarini op zondag 17 september 2023 vanaf 14.30 uur.

Naast dit Painters Project heeft Eric iets vernieuwends, waarin hij de kijker een blik laat werpen in zijn “darkroom” met de typische rode lamp en een drooglijn met zwart wit afdrukken. Zo waant u zich even in zijn doka (donkere kamer).

Deze expositie is tot en met zondag 22 oktober te bezoeken.
De galerie is van donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur.