MENU

Gallery van Dun verwelkomt u graag op Art Breda

Bewonder kunst, antiek en design op Art Breda

Art Breda is de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design. Van 7 tot en met 14 mei 2017 is er in het karakteristieke voormalig Breda’s Museum werk van de meest befaamde kunst- en antiekhandelaars in hedendaagse kunst te zien. Gallery van Dun is op standnummer 27 aanwezig met een keur aan prachtige werken uit haar algemene collectie.

Smakelijke sculpturen en kleurrijke schilderijen

Kom bijvoorbeeld de werken van Lothar Vigelandzoon bekijken. De in Suriname geboren beeldend kunstenaar maakt sculpturen van fruit. Zijn kersen, appels en peren zijn levensecht en glanzend.  Wij tonen ook de kleurrijke schilderijen van Harald Schmitz-Schmelzer. Deze Duitse kunstenaar gebruikt een bijzondere techniek: hij vermengt zijn verf met hars.

Breed scala aan werk uit alle culturen

Op Art Breda is kunst en antiek uit alle culturen te vinden, in een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek. Zowel van bekende kunstenaars als jong talent. Gallery van Dun ziet u graag op deze spectaculaire beurs. Art Breda is van 7 tot en met 14 mei geopend tussen 11:00 uur en 18:00 uur, op vrijdag 12 mei van 11:00 uur tot 21:00 uur.