MENU

Inspirerend Oisterwijk

Tijdens Inspirerend Oisterwijk slaat Gallery van Dun de handen ineen met lokale ondernemers

Wilt u weten wat onze regio te bieden heeft? Gallery van Dun organiseert op 10 en 11 september 2016 de allereerste editie van Inspirerend Oisterwijk. Een lokaal evenement waarbij kunst en lokaal ondernemerschap hand in hand gaan. In onze galerie aan De Lind in Oisterwijk creëren wij een mix tussen kunst en het bedrijfsleven. U bent van 10 tot 18 uur van harte welkom. Maak een inspirerende wandeling onder het genot van een hapje en een drankje.

In samenwerking met lokale ondernemers

Tijdens Inspirerend Oisterwijk maakt u kennis met de producten van lokale ondernemers. Wijnkoperij van Bilsen is aanwezig met voortreffelijke wijnen. Deze koelen we in de klimaatkasten van Eurocave. Sushirestaurant Otori loopt rond met diverse lekkernijen. Maak het uzelf gemakkelijk op de luxe tuinmeubelen van Borek, vergaap u aan de handgemaakte juwelen van ECLISSI of shop de laatste mode bij Zoetelief Mode. Als kers op de taart is Mondain 247 aanwezig om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van een personal assistent.

Meld u gratis aan voor Inspirerend Oisterwijk

Mis deze inspirerende middag niet. Aanmelden is gratis en kan per e-mail. Wij hopen u terug te zien op 10 en 11 september.