MENU

Maak kennis met sieradenbeurs Het Juweel

De sieradenbeurs Het Juweel bestaat uit collecties van exposanten die hedendaagse juwelenontwerpen en vintage collecties aanbieden.

Bijzondere collecties van 17 edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten glimmen van 25 tot en met 27 november in Gallery Van Dun tijdens sieradenbeurs Het Juweel. Deze verkoopexpositie bestaat uit collecties van hedendaagse ontwerpers en vintage collecties. Originaliteit, kwaliteit en vakmanschap staan centraal. U bent dus verzekerd van een speciaal aanbod.

Gallery van Dun licht alvast enkele merken voor u uit in aanloop naar deze bijzondere sieradenbeurs.

Robert Pieter Alofsen Jewellery & Design

Voormalig botanicus Robert Pieter Alofsen verbindt zijn liefde voor planten met sieraden. Daarom vindt u veel blad- en bloemmotieven terug in de juwelen. Daarnaast worden met de hand unieke stukjes edelmetaal gewrocht. Hierin verwerkt hij onder meer 14 en 18 karaat wit- en geelgoud, platina, zilver en titanium in, evenals kleuredelstenen en houtsoorten als ebbenhout.
alofsen

 

Atelier Bockweg & Eekels

Deze goudsmid en edelsmid creëert unieke handgemaakte sieraden van 14 en 18 karaat goud, zilver of platina. Eventueel kunnen deze worden voorzien van edelstenen en parels. Daarnaast is deze goudsmid gespecialiseerd in micro pave, waarbij diamantjes van ongeveer 1 millimeter doorsnede in een sieraad worden geplaatst.

atelier

ECLISSI gioielli

Hier vindt u juwelen die zijn ontstaan door mooie materialen, verwerkt door authentieke Italiaanse ambachtslieden. Hierdoor ontstaan diamantjuwelen die niet onderdoen voor de bekende topmerken. Speciaal voor Het Juweel is ECLISSI samen met Addy van den Krommenackker aanwezig met een gezamenlijk ontworpen sieradencollectie.

eclissi

Leen Heyne

De armbanden en ringen van Heyne zijn veelal gemaakt van een enkele gouden of zilveren band. Hier worden vervolgens een of meer wendingen aan gegeven, die vloeiende en dynamische plooien creëren. De matte glans van het metaal doet denken aan de soepele textuur van zijde.

leenheye

Marleen Rameckers Atelier

Bij deze exposant vindt u unieke sieraden van halfedelstenen, koraal en parels. Deze zijn allen gemaakt van natuurlijke materialen in prachtige kleuren.

marleen

Anita Potters Juwelier – Antiquair

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke sieraden, maar ook modern zilver en vintage sieraden zijn te bewonderen in de collectie. U vindt onder meer antieke ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, broches en hangers bij Anita Potters Juwelier en Antiquair.

anitapotters

 

Wij hopen dat deze exposanten uw aandacht hebben getrokken. Alle aanwezigen zijn te vinden op de website van sieradenbeurs Het Juweel Oisterwijk.

Het Juweel is van 25 tot en met 27 november te aanschouwen in onze galerie. Op vrijdag 25 november bent u welkom van 11.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 26 en zondag 27 november is de sieradenbeurs te zien van 11.00 tot 19.00 uur.