MENU

Van Dun Schilderkunst

Van Dun Schilderkunst - Save the date | Gallery van Dun

Van Dun Schilderkunst

Tijdens de overzichtstentoonstelling Van Dun Schilderkunst laat Gallery van Dun u kennismaken met de schoonheid van schilderkunst. Verras uzelf hoe vindingrijk kunstenaars het brede spectrum van materialen en technieken toepast om u mee te nemen in hun fantasierijke werkelijkheid.
Zes gerenommeerde kunstenaars tonen elk hun eigen interpretatie van schilderkunst, van abstract werk tot hyperrealistische 3D tableaus.

5 kunstenaars

Vijf gerenommeerde kunstenaars tonen Een eigen vertaalslag in de diversiteit aan techniek maakt om abstract dan wel surrealistisch hyper-, sur- en realis een nieuwe waarheid te scheppen op het doek.

Bernard de Wolff

Bernard de Wolff is een hedendaagse impressionist van stadsgezichten, koeien, landschappen en naakten.Het spel van licht en ruimte geeft op subtiele wijze vorm aan abstracte figuren diesensueel versmelten in hun omgeving.

Erik-Jan Vaandering

Het figuratieve werk van Erik-Jan Vaandering is een fascinerend samenspel van licht en kleurnuances. Met lagen, zorgvuldig samengestelde kleuren en transparanten, creëert hij een mystieke bezieling in zijn impressionistisch kunst.

Gelos Michailidis

Hyperrealisme is een terugkerende stroming in de schilderijen van Gelos Michailidis. De kunstenaar vergroot details van het strand, de golven en de wolken in de lucht sterk uit. Daarmee legt hij hun DNA bloot.

Johnny Beerens

Johnny Beerens is meer dan schilderkunst. Met verf, materie en zelfgeschept aquarelpapier creëert hij reconstructies van ons oorspronkelijke bestaan. Tijdloos en eeuwig significant.

Tos Kostermans

De vrouw staat centraal voor Tos Kostermans. Hij waardeert haar om haar kwetsbaarheid en kracht. Deze eigenschappen legt hij haarfijn vast in hyperrealistische schilderijen.

Van Dun Schilderkunst 2019 | De Wolff - Beerens - Kostermans - Michailidis - Vaandering