MENU

Van Dun Sculptuur – 19 mei t/m 10 juni


 

Logo Van Dun Sculptuur - OisterwijkTijdens ‘Van Dun Sculptuur’ is de Franse tuin van Gallery van Dun hét podium van toonaangevende, internationale beeldende kunst. The place to be voor kunstliefhebbers. Het evenement, in de beeldentuin van de galerie, biedt drie weken lang het podium aan een grote diversiteit beeldende kunst. Die diversiteit wordt onderstreept met de verscheidenheid van tentoongestelde technieken en materialen. Naast objecten van traditionele materialen als glas, brons, steen en staal bevat de kunstcollectie kunstwerken samengesteld uit gerecyclede materialen als auto-onderdelen, lucifers en zelfs speelgoedpoppen. De te exposeren sculpturen in de collectie bestrijken bovendien het gehele scala aan kunststijlen variërend van abstract tot figuratief.

Laat u verrassen door de grote diversiteit aan sculpturen van bekende hedendaagse kunstenaars die zijn tentoongesteld in de monumentale tuin.

Rondleidingen

Bezoekers kunnen zich laten rondleiden door kunstexperts van de galerie. Experts vertellen de interessante verhalen achter het proces en de gebruikte technieken van de verschillende kunstwerken en over de kunstenaars waar de galerie mee samenwerkt.

Bezoekersinformatie

– Zaterdag 19 mei tot en met zondag 10 juni
– Aangepaste openingstijden: dagelijks van 12:00 – 21:00 uur
– Adres: De Lind 39-41 in Oisterwijk
– Entree is gratis

 

Kunstenaars

o.a.
Anthon Hoornweg – Antoon van Wijk – Borowski – Hans Grootswagers – Gis de Mayer
– Joris Gaymans – Lothar Vigelandzoon – Olivier Pauwels – Patrick Bergsma – Rabarama – Riky van Lint – Roberto Santo – Serge van de Put

 

Gallery van Dun - Sculptuur - Serge van de Put

Abonneer u op onze nieuwsbrief en mis geen event!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren