MENU

De Lind Oisterwijk

Gallery van Dun bezoekt u in negentiende-eeuwse allure. De Brabantse kunstgalerie is gevestigd in een voormalige pastorie aan De Lind 52 in Oisterwijk. Deze charmante dorpskern wordt gekarakteriseerd door de vele historische gebouwen en vormt zo het ideale toneel voor onze stijlvolle galerie. Kom ons bezoeken en ontdek de vele unieke stukken in onze collecties.


Beeldentuin

Wandel door onze beeldentuin en laat u verrassen door de ruime selectie sculpturen van nationaal en internationaal bekende beeldhouwers.

Toonaangevende collecties met hedendaagse kunstenaars

Gallery van Dun biedt u alles op het gebied van schilder-, glas- en beeldhouwkunst. Daarnaast exposeren wij regelmatig werken van toonaangevende fotografen. Op de homepage ziet u welke tentoonstelling momenteel gaande is. Hier schrijft u zich ook in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom onze galerie.

Voormalige pastorie Joanneskerk

Ons historische pand is gebouwd als hotel en jaren later gebruikt als pastorie. Vele karakteristieke kenmerken, zoals prachtige ornamenten en hoge plafonds, herinneren hieraan. Tegenwoordig vindt u een ruime selectie aan hedendaagse kunstenaars in onze galerie in Oisterwijk. Op de meer dan vierhonderd vierkante meter expositieruimte vergaapt u zich aan de diverse vaste en tijdelijke exposities.

 


Routebeschrijving richting De Lind Oisterwijk

Vanuit ‘s-Hertogenbosch

Neem de N65 richting Tilburg. Sla bij de afslag Oisterwijk / Moergestel linksaf. Rijd door tot aan de rotonde en neem daar de tweede afslag (linksaf). Rijd door tot de volgende rotonde en neem daar eerste afslag. Houd vervolgens links aan en rijd deze weg uit. Direct na de spoorwegovergang gaat u nogmaals linksaf. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf. Gallery van Dun bevindt zich na 150 meter aan de linkerkant, naast de kerk.

Vanuit Tilburg – Breda;

Neem de N65 richting ‘s-Hertogenbosch. Sla bij de afslag Oisterwijk / Moergestel rechtsaf. Rijd door tot de rotonde en neem daar de tweede afslag (linksaf). Vervolgens rijdt u door tot de volgende rotonde. Hier neemt u de eerste afslag. Houd vervolgens links aan en rijd deze weg uit. Direct na de spoorwegovergang gaat u nogmaals linksaf. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf. Gallery van Dun bevindt zich na 150 meter aan de linkerkant, naast de kerk.

Vanuit Eindhoven;

Neem de A58 richting Tilburg. Sla af op de afslag Tilburg-Noord / ‘s-Hertogenbosch. Vervolg uw reis op de N65 richting ‘s-Hertogenbosch en neem de afslag Oisterwijk / Moergestel. Ga bovenaan rechts, blijf vervolgens de borden Oisterwijk, Udenhout aanhouden. Aan de rechterkant ziet u een molen, bij deze rotonde gaat u rechtsaf. Vervolgens rijdt u door tot de volgende rotonde. Hier neemt u de eerste afslag. Houd vervolgens links aan en rijd deze weg uit. Direct na de spoorwegovergang gaat u nogmaals linksaf. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf. Gallery van Dun bevindt zich na 150 meter aan de linkerkant, naast de kerk.