MENU

Kunstenaars a-z

Gallery van Dun biedt u een ruime selectie aan hedendaagse kunstenaars. Bekijk onze collectie van zowel moderne als klassieke werken in onze prachtige galerie in Oisterwijk, gevestigd in een klassiek monumentaal koetshuis. Maak een rondgang door de diverse kamers en wandel aansluitend op uw gemak door onze sfeervolle beeldentuin. Onze medewerkers staan uiteraard klaar om de werken persoonlijk toe te lichten.

Diverse soorten werken

Laat u online of in onze galerie verwonderen door de kunstige beeldhouwwerken, fijngeslepen glassculpturen, prachtige schilderijen en toonaangevende fotografie. Gallery van Dun publiceert daarnaast regelmatig interviews met invloedrijke, hedendaagse kunstenaars. Zo maakt u op een geheel nieuwe manier kennis met hun creatieve brein en visie. Abonneer u op de homepage op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en interviews.

Online wandeling door de collectie

U neemt in de onderstaande lijst eenvoudig een online voorproefje van wat onze galerie te bieden heeft. Klik op de diverse kunstenaars om een beeld te krijgen van de werken die Gallery van Dun vertegenwoordigt. Uiteraard hopen wij u dusdanig te prikkelen dat u binnenkort besluit om ons persoonlijk te komen bezoeken.

Bekijk de lijst van hedendaagse kunstenaars