MENU

Onze galerie

Unieke ambiance en kunstwerken komen samen in Gallery van Dun

Stap binnen in het prachtige monumentale pand van Gallery van Dun en laat u verwonderen door bijzondere kunst met een verhaal. In de voormalige pastorie op de kop van De Lind in Oisterwijk is een groot aanbod aan internationale moderne hedendaagse kunst te aanschouwen. Loop van kamer naar kamer, die allemaal hun unieke sfeer uitademen. Bij Gallery van Dun geniet u van bijzondere kunst in een prachtige ambiance.

 

Laat u het hele jaar door verwonderen

In de galerie in Oisterwijk zijn veelzijdige kunstwerken in de vorm van schilder- glas en beeldhouwkunst te bewonderen. Daarnaast vullen toonaangevende fotografen geregeld onze ruimtes met prachtige kunstwerken. Om de vijf tot zes weken siert een nieuwe expositie onze galerie. Hierdoor geniet u het hele jaar door van prachtige kunst in de meer dan zeshonderd vierkante meter grote expositieruimte.

Beeldentuin

Maak een wandeling door onze schitterende beeldentuin en laat u verrassen door de imposante selectie bronzen en marmeren sculpturen van nationaal en internationaal bekende beeldhouwers. Ontdek de pracht van de beelden wanneer het zonlicht door de herfstige Hollandse wolken breekt of geniet van de kunst wanneer u wordt omringd door zomerse warmte.

Unieke ambiance

De grote ramen in onze galerie laten veel daglicht naar binnen waardoor de kunst in zijn meest pure vorm overkomt. Bijzondere schoonheid is niet alleen binnen de muren van de galerie in Oisterwijk te vinden. Oisterwijk is een wonderschoon kunstdorp. Maak een mooie wandeling door het dorp of de natuur. Eindig uw bezoek met een tour door onze galerie of met een drankje aan onze bar, die midden in de galerie staat.

Persoonlijke passie op hoog niveau

Met zijn voorliefde voor kunst creëerde eigenaar Jerome van Dun in 2013 zijn eigen podium voor kunstenaars in de vorm van Gallery van Dun. Door zijn jarenlange ervaring in de kunstsector heeft hij een scherp oog ontwikkeld voor verrassende en vernieuwende kunst. Zijn breed georiënteerde interesse en grote netwerk binnen de kunstwereld zorgen voor een rijk aanbod aan kunst in de galerie.  

Ontdek moderne hedendaagse kunst in een rijke en unieke ambiance. Kom langs of neem contact met ons op

 

Blijf op de hoogte

 


BewarenBewaren